Tacos

Postat de Cantboilanegg in Aperitive / Garnituri
16 Mar 2011 | 14554 vizualizari
Tacos

Niciodata nu mi-am imaginat ca tacos se pot face atat de simplu. Bine... nu foile pentru tacos, care sunt cumparate, ci umplutura in sine! De fapt si umplutura se poate face in functie de gusturile fiecaruia! Poate fi facuta strict din legume sau putem adauga carne de porc, pui, tocata sau nu! Putem alege tot ce vrem sa contina delicioasele tacos.

Ingrediente

  • - 500 g carne tocata (am folosit de curcan, insa puteti folosi de orice alt fel)
  • - 2 rosii
  • - 100 g cascaval ras
  • - un buchetel de salata (optional)
  • - condimente

Mod de preparare

Carnea se pune la prajit in tigaia incinsa cu doua-trei linguri de ulei de masline. Se lasa pe foc pana cand este prajita, apoi adaugam condimentele, amestecand bine inca doua minute. Adaugam 100 ml de apa si lasam totul in tigaie inca 10 minute, la foc mic, amestecand din cand in cand.

In timp ce carnea inca este pe foc, pregatim foile tacos. Conform instructiunilor de pe ambalaj, incingem cuptorul la 180*C. Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezam foile pentru tacos cu partea deschisa in jos si introducem tava la cuptorul incins pentru exact 3 minute.

In timp ce carnea inca este pe foc, pregatim foile tacos. Conform instructiunilor de pe ambalaj, incingem cuptorul la 180*C. Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezam foile pentru tacos cu partea deschisa in jos si introducem tava la cuptorul incins pentru exact 3 minute.

Dupa 3 minute de stat la cuptor, umplem foile tacos cu amestecul de carne tocata, adaugam cateva frunze de salata, cateva felii de rosii si cascaval ras. Bineinteles, nu uitam de sosul salsa, care nu trebuie sa lipseasca!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tacos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

Postat de Bucataras

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

Cum se prepară Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos: Prepară mai întâi sosul. Amestecă maioneza cu muștar și ketchup până obții o compoziție omogenă...

Citeste continuarea

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Postat de Bucataras

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă: Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2011, 00:28
bun,bun
la 17.03.2011, 00:46
la 17.03.2011, 01:35
lamureste-ma si pe mine...ce e tacos? adica foile,...eu nu am mai vazut...suna cumva a spaniola???
la 17.03.2011, 07:47
tacos=Mexic ada ,numai ca in imaginea de sus vedem doar chips-uri si abia la mod de pregatire umplutura
la 17.03.2011, 08:26
reteta nu e completa ! ce faci cu carnea aia dupa prajire ? si ce sunt foile de tacos / de unde /

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking