la 27.02.2011, 19:57 bravo bucataras, pentru reteta aplauze, pentru descriere si introducere thumbs up pentru ca te-ai gandit la noi cand ai savurat bunatati si ai ascultat muzica buna o imbratisare calda
la 27.02.2011, 20:54 interesant,
la 27.02.2011, 21:29 Super interesant,imi place
la 27.02.2011, 23:07
la 28.02.2011, 20:25 Draga Bucatarila, din pacate am lucrat in we si n-am fost pe faza, dar ti-am luat-o inainte tocmai ce facusem si noi un tafelspitz Sper sa reusesc sa postez
la 28.02.2011, 23:44 Mai ce altfel e cand citesti articolul cu capul limpede,acuma totul are sens. Un articol foarte reusit si complex...si ai si reusit sa-mi faci o pofta enorma Chiar mi-a facut multa placere sa citesc articolul
la 28.02.2011, 23:53 superb andre rieu!!! intreab-o pe irina cum a facut cartofii ca arata bine,prajiti la tigaie la gramada si eu care am crezut ca tu ai facut de mancare aha,stai ca ai postat-o ieri si tu te ai activitati culinare sambata dimineata
la 01.03.2011, 10:05 super trupa super sef care stie sa-si intretina gasca si sa gateasca excelent
la 02.03.2011, 11:43 Miti', a avut si el treaba, in timp ce gatea Irina : isi privea nasul in oglinda
la 02.03.2011, 13:36
la 16.04.2011, 08:26 Si eu vreau si Viena si taflespiz
la 08.04.2012, 22:40 lecker
la 07.02.2013, 12:44
la 23.03.2014, 12:03 Cam un fel rasol cu sos de hrean, la noi