Tafelspitz vienez

Postat de mihaelar63 in Vita
15 Feb 2021 | 3668 vizualizari

 Tafelspitz vienez am mancat si la mama lui acasa. Mi-a placut foarte mult. Se prepara din bucati de rasol de vita cu legume si se serveste carnea calda insotita de legumele din supa. Traditional, Tafelspitzul este servit cu un sos de hrean cu mere sau sos de hrean cu smantana si marar .Zeama in care a fiert carnea si legumele este folosit ca baza la o supa in care se fierb taitei traditionali spatzle . Tafelspitzu, desi simplu de preparat , l a ajuns atat de vestit pentru ca era mancarea preferata a imparatului Frantz Josef.  Sincer noi servim foarte des carne de vita cu legume fierte in supa . De data aceasta am vrut sa respect reteta de tafelspitz traditional vienez .

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 17.02.2021, 12:18
Buni , multumesc de apreciere
la 17.02.2021, 12:18
Ancutsa , abia astept sa prepari
la 17.02.2021, 12:18
Katty , ma bucur de apreciere

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking