Ingrediente
Pt . bilute de carne :
- 500 gr carne tocata vitel,
- 1 ou ,
- 1 lingurita pasta ardei ,
- 2 catei usturoi tocati,
- sare ,piper ,
- cimbru uscat pudra ,
- ghimbir pudra.
- 500 gr tagliatelle cu ou si cu spanac
- 500 gr mini- dovlecei
- 100 gr ulei
- 100 gr parmezan
- 1 pahar bulion
- 1 pahar apa
- piper
- sare
- 2 rosii
- busuioc verde
Mod de preparare
- Se amesteca compozitia pentru blutele de carne . Se formeaza mici bilute care se prajesc in ulei .
- Intr-un wok incapator se pun tagliatellele , dovleceii spalati si curatati .
- Deasupra se toarna sucul de rosii, apa , se aseaza felii de rosii . Se sareaza si se pipareaza .
- Se fierb 10 minute sub capac .
- Spre sfarsitul fierberii se aduga parmezanul .
- Se serveste cu busuioc verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|