Tagliatelle cu piftele by J.Oliver

Postat de ana in Paste
16 Iul 2010 | 6117 vizualizari
Tagliatelle cu piftele by J.Oliver

Ingrediente

  • 500 gr tagliatele
  • Pentru piftele
  • 300 gr carne tocata
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cimbru,pasta de ardei iute
  • Pentru sos
  • 4 rosii
  • 2 fire de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Preparam chiftelele:Carnea tocata o amestecam cu condimente  si formam bilute mici , le prajim in ulei incins.Le scoatem pe un prosop de hartie si le lasam sa se raceasca.

Sosul:Rosiile le oparim 2 minute in apa pentru a putea indeparta coaja .Apoi le taiem cubulete.Intr-o tigaie incinsa turnam uleiul apoi prajim busuiocul si usturoiul timp de 2 minute ,turnam rosiile si le clocotim 5 minute apoi asezonam cu sare  .

Pastele le fierbem conform instructiunilor .Intr-o tigaie incinsa punem 3 linguri din uleiul care ne-a ramas de la piftele si adaugam pastele si piftelele ,le tinem cam 2 minute pe foc.Pastele le asezam pe platou si turnam sos de rosii peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu piftele by J.Oliver" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Laste cu branza si ceapa verde

Postat de mihaelar63

Laste cu branza si ceapa verde

Spalati si taiati rondele ceapa verde . Feliati ceaafa afumata. Puneti cefa la prajit intr-o tigaie teflonata-Wok- incapatoare . Pentru rapiditate infierbantati 1 l apa...

Citeste continuarea

Salata de paste cu ton

Postat de caroline

Salata de paste cu ton

Dovleceii taiati in doua si apoi rondele ii punem la calit intr-o tigaie cu ulei de masline. Cand sunt gata, ii scoatem pe o farfurie. In aceeasi tigaie calim usturoiul, adaugam patrunjelul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.07.2010, 10:04
anuc-o, ma-i oprestete draga cu atatea bunatati ca nu ma pot abtine
la 16.07.2010, 10:06
Lia s-au adunat cam multe retete nepostate si timplul nu-mi prea perimite ,azi am prins un moment liber si am zis sa profit !
la 16.07.2010, 11:04
bravo ana
la 16.07.2010, 11:25
Multumesc Rocsi
la 16.07.2010, 12:38
daca e de la Jamie sunt bune rau!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking