Ingrediente
- 400 g tagliatelle;
- 400 g rosii cubulete in sos;
- o ceapa;
- 3 catei de usturoi;
- 2 linguri pasta de ardei;
- sare;
- piper;
- oregano;
- chilli;
- patrunjel
- parmezan.
Mod de preparare
-
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, in apa fiarta cu sare.
-
Ceapa si usturoiul se toaca marunt.
-
Ceapa se caleste in putin ulei, apoi se adauga usturoiul, cubuletele de rosii, pasta de ardei si condimentele.
-
Se adauga cateva linguri de apa de la paste si se lasa sa fiarba 10 min.
-
Tagliatellele se pun in farfurie si se adauga sos deasupra, patrunjel tocat si parmezan ras.
-
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos arrabiata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|