Tagliatelle in sos de rosii cu ficatei de pui

Postat de katty in Paste
30 Ian 2017 | 4099 vizualizari
Tagliatelle in sos de rosii cu ficatei de pui

 Delicioase, mai ales cu paste de casa. Si daca nu ma credeti, incercati.

Ingrediente

  • 250 gr ficatei de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 ml sos de rosii
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc uscat
  • oregano
  • 200 gr tagliatelle de casa
  • parmezan ras
  • busuioc verde ptr decor

Mod de preparare

Curatam ficateii de pielite, ii spalam si ii taiem cubulete mai mici. Curatam usturoiul si il feliem.
Incingem uleiul de masline intr-o tigaie si punem usturoiul. Il lasam cateva secunde si punem ficateii. Ii amestecam usor, pana incep sa se rumeneasca usor pe toate partile. Stingem cu sosul de rosii, adaugam sare, piper, busuioc, oregano, zaharul si fierbem pana sosul scade si se ingroasa. Intre timp, fierbem pastele al dente. Scurgem pastele si le adaugam peste sos. Amestecam usor si stingem focul. Servim pastele decorate cu parmezan ras si frunze verzi de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle in sos de rosii cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rosii umplute cu cus cus

Postat de rhapsody

Rosii umplute cu cus cus

1. Pune cuscus-ul la fiert in apa fierbinte cu sare pentru 5 minute. Scurge apa, clateste pastele sub jet de apa rece, pune-le intr-o cratita impreuna cu lingurita de ulei de masline si...

Citeste continuarea

Nouilles cu pui si sos de soia

Postat de comanligia

Nouilles cu pui si sos de soia

Se curata si se spala legumele,apoi se taie cubulete si se fierb,apoi se calesc in ulei,dupa ce sau calit sotam cu cateva linguri de soia,sare si piper dupa gust.Carnea se spala,se taie cubulete...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2017, 13:47
la 30.01.2017, 14:11
Super bun!
la 30.01.2017, 17:03
Arata grozav!
la 30.01.2017, 17:10
Bune!
la 30.01.2017, 18:58
Foarte bune!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking