Taietei chinezesti cu pui

Postat de articook in Paste
15 Iun 2010 | 10870 vizualizari

Secretele bucatariei chinezesti sunt: tigaia wok, focul dat la maxim si ingredientele proaspete si aromate. Aveti aici o reteta super rapida, iti ia sub 30 min. sa o gatesti si este exagerat de buna.

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 15.06.2010, 15:26
Super reteta ! Imi place f tare cum ai realizat-o
la 15.06.2010, 15:32
merci! si mie imi place pentru ca dureaza doar cateva minutele!
la 15.06.2010, 17:19
super 5 furcu
la 04.02.2011, 13:45
puteti testa reteta folosind si mixuri de condimente chinezesti... sunt unele speciale pentru taietei Chow Mein care merg de minune in reteta asta
http://www.asianhomegourmet-online.ro/gama-de-produse/condimente-chinezesti-51.html

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking