Taietei chinezesti cu zucchini/dovlecel si brocoli
Postat de Sylvia in Paste 26 Ian 2010 | 11220 vizualizari
Daca am promis sa postez retete chinezesti, va propun astazi aceasta reteta usor de realizat si foarte gustoasa, cu ingrediente care se gasesc oriunde .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 26.01.2010, 11:57
Imi place mult ce ai facut acolo. Si eu mai pun la sfarsit ulei de susan, dar dupa ce opresc focul si se mai raceste un pic. Tot asa, imi place gustul
la 26.01.2010, 12:29
Ce bine arata
la 26.01.2010, 13:45
Adinuta la astea si eu pun ulei de susan, si in retata asta este doar ca eu pun putin ca mi se pare prea concentrat
la 26.01.2010, 13:47
Oana te invit la masa
la 26.01.2010, 14:32
Sylvia, am inteles din reteta ca ai pus, m-am referit doar la faptul ca eu nu pun in timp ce inca mai fierbe, ci doar la sfarsit, cand opresc focul. Dar am cautat din nou despre el si merge si prajit, doar cel oriental nu. M-am obisnuit sa pun un pic la sfarsit si pentru ca folosesc si de rapita, tot pentru gust. Are o aroma ca de nuca, dar trebuie pus in mancarea calduta sau in salate.
la 26.01.2010, 16:59
ce-mi lipseste e uleiul de susan , dar in seara asta plec in ,,misiune " de aprovizionare si am sa bucataresc reteta asta , care merge chiar maine fiind miercuri
la 26.01.2010, 21:33
mmm ce bunatate
la 27.01.2010, 16:27
Trebuie eu sa-ti fac intr-o zi o vizita, Silvia, pe blog. Una cu pixu-n mana si in nici un caz pe stomacul gol!
la 28.01.2010, 12:12
Dany te astept cu drag
COMENTEAZA