Ingrediente
- 250 g de nouilles
- 1 morcov
- 4 cepe noi
- 1 felie fina de ghimbir cu tot cu coaja
- 4 linguri sos de soia
- 3 linguri ulei vegetal
- 1 lingurita ulei de susan
- sare, piper
Mod de preparare
Taiem ceapa in rondele fine. Ghimbirul il taiem marunt.
Morcovul il taiem julien.
Calim bine ghimbirul, ceapa si morcovul in ulei.
Intre timp se fierb pastele cu putina sare- 2-3 minute. Se scurg, se trec prin apa rece si se scurg din nou... Eu le tai de cateva ori cu o foarfeca de bucatarie.
Amestecam pastele cu legumele, adaugam sosul de soia, uleiul de susan, punem piper.
Le calim cam 5 minnute, amestecand bine.
Servitile calde simple sau ca garnitura pentru Carne de vita cu ceapa , Porc in sos caramel .
Pofta Buna !!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei - Nouilles chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|