Taitei de casa

Postat de RODIMUR in Paste
21 Iun 2017 | 4238 vizualizari

      Majoritatea oamenilor ar întreba astăzi de ce să facem tăiței, când există atâtea tipuri de paste făinoase de vânzare și când suntem atât de ocupați... Ei, bine, eu cred că, din când în când merită să facem tăiței de casă, pentru a simți gustul special al produsului de casă, pentru a trăi senzații gustative de odinioară (sau pe care nu le-am simțit niciodată) și ca să fim mândri de ce suntem în stare. Pentru că nu e deloc greu să facem tăiței...      

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 22.06.2017, 00:02
Mulțumesc, Motănel! Mulțumesc, Mimi!
la 22.06.2017, 00:03
Mulțumesc, Madi!
la 22.06.2017, 08:09
la 22.06.2017, 09:32
Merci, Kytz!
la 22.06.2017, 12:41
la 22.06.2017, 13:43
Mulțumesc, Dante!
la 23.06.2017, 19:22
Cei mai buni! Și eu tot în casă îi prepar! Bravo!
la 23.06.2017, 19:35
Mulțumesc frumos, Cris! Într-adevăr, sunt cei mai buni și nici nu sunt chiar atât de greu de făcut cum se sperie unii...
la 24.06.2017, 13:41
Facem și în casă (dar mai rar)! Cumpărăm mai mult (de post sau fără gluten, din făină de porumb, orez...)! Aici nu am găsit clar o rețetă care să-mi reușească!
la 24.06.2017, 14:39
Mie-mi plac mult tăițeii de casă și nu-mi fac deloc probleme în privința glutenului...Mii de generații au crescut cu gluten (care este natural, nu sintetic) și n-au pățit nimic...Sper să găsești până la urmă ce-ți dorești!
la 24.06.2017, 21:46
Cei mai buni!
la 24.06.2017, 22:52
Așa este, Cristinuța! Merci!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking