Taitei de casa, cu ou, reteta de baza pentru un aluat perfect

Postat de Ina in Paste
5 Noi 2011 | 29947 vizualizari

Invata sa facei Taitei de casa, cu ou, reteta de baza pentru un aluat perfect. Nu vei mai cumpara din comert si in plus, te poti bucura de taitei proaspeti ori de cate ori doresti. Daca vrei, ii poti pune la uscat si sa ii depozitezi in cutii ermetice. Dimensiunea lor depinde de alegerea ta: subtiri sau mai lati pentru supe, mai grosi pentru deserturi, etc. Pentru Taitei de casa, cu ou, reteta de baza pentru un aluat perfect ai nevoie de doar doua ingrediente: oua si faina. 

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 03.12.2011, 21:39
Nadina, da' ce stie?
la 03.12.2011, 21:40
Mena Cris
la 06.12.2011, 20:36
varianta 2 de taiere o practic si eu...sunt senzationali taiteii de casa in supa de pui , spre deosebire de cei din comert care ingroasa supa si o tulbura
la 06.12.2011, 21:30
Ai dreptate, Cristinootza taiteii din comert transforma supa intr-o.... piftie
la 10.09.2014, 21:16
Mulțumesc . Vreu să zic că ciorba arată de...îmi lasă gura apă
la 10.09.2014, 22:21
Dar eu tot mașina de tăiței, o folosesc, mai bine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking