Taitei de casa, pentru supa

Postat de Criss in Paste
13 Ian 2012 | 10166 vizualizari

Am facut taietei pentru supa si am pozat si etapele asa ca va arat cum ii fac eu. O metoda destul de primitiva, avand in vedere ca acum sunt diverse "scule" care intind si taie taieteii in toate formele si dimensiunile. Nu e mare filozofie, doar ca ia ceva timp. La un ou se pu 2 linguri cu varf de faina alba de calitate superioara 000.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 13.01.2012, 21:05
cei mai buni taitei
la 14.01.2012, 10:48
arata foarte bine si sunt gustosi
la 14.01.2012, 15:41
Multumesc dragelor.
la 15.01.2012, 12:00
Si eu tot asa fac taiteii, si sunt atat de buuuni... Nu as renunta la ei, pentru taiteii din comert

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking