Tajina de miel cu caise
Postat de yafa in Oaie 8 Sep 2010 | 6419 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 08.09.2010, 07:20
Ce bine ca m-am trezit asa de repede ca am ajuns prima si ma pot servi cu cat vreau
la 08.09.2010, 07:51
Mai usor, Mena!ca vreau si eu sa gust din asa ceva!
la 08.09.2010, 07:56
Heiiiiii ,mai sunt si eu pe-aici ! Mena , nu lua tot ! Foarte interesanta reteta ! Sa dau repejor 5 furculite si sa o trec la favorite
la 08.09.2010, 08:11
Bineinteles ca am sa o trec la favorite \
Mi se pare foarte gustoasa... Am 5 furcute de dat...
la 08.09.2010, 09:03
Multumesc mult fetelor,promit ca ajunge la toate.
la 08.09.2010, 09:04
arata de nu se poate!
la 08.09.2010, 09:27
Gaby iti promit eu ca se poate! Multumesc mult
la 08.09.2010, 11:24
macar o caisa mai ai si pentru mine?
la 08.09.2010, 12:09
Oooo,ce bunatate,si eu vreau.
la 09.09.2010, 00:14
ce delicatesa!
la 09.09.2010, 13:44
Va poftesc pe toate la masa, va astept cu drag, multumesc mult
la 13.09.2010, 10:09
Vai ce bineeeee arata imi era dor de bunatatile tale
la 26.12.2010, 19:42
Tadjine-ul alaturi de Couss- Couss, sunt mancaruri pe care le gasim in bucataria tarilor din Magreb; sub acest nume Tadjine-ul preparat in Maroc difera mult de cel preparat in Algeria sau Tunisia . Regret dar, aceasta reteta nu este specifica Marocului!
la 21.02.2011, 16:57
Silvia scuza-mi intarzierea raspunsului, multumesc mult
la 21.02.2011, 16:59
Samira, Marocul nu face parte din Magreb? uite eu am mancat aceasta tajina in Maroc si mi-a placut foarte mult....facuta de marocani, tipica ....LOL
COMENTEAZA