Tajine de pui cu legume

Postat de Sidy in Pui
3 Apr 2011 | 6720 vizualizari

Tradițional, tajine este un vas de lut emailat sau pictat, compus din două părți: baza rotundă și puțin adâncă și capacul țuguiat, conic, foarte înalt, care păstrează aburul în interior astfel încât mâncărurile să rămână suculente. După preparea mâncării, capacul este dat la o parte, iar baza se duce la masă ca vas de servire. Tajine este o tocana gatita la foc mic, din care rezulta o carne frageda cu legume aromate si sos. Cum eu nu am avut un asemenea vas, m-am multumit cu vasul meu roman ,pe care l-am scufundat mai intai in apa pentru 30 de minute, timp in care am pregatit carnea si legumele.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 03.04.2011, 08:09
super delicios
la 03.04.2011, 08:29
Wow, ce bine arataaaaaa! Cine se scoala de dimineata .........are pranzul asigurat
la 03.04.2011, 10:12
la 03.04.2011, 10:35
Felicitari,asta da mancare de duminica!
la 03.04.2011, 11:35
la 03.04.2011, 15:39
ce bine arata
la 03.04.2011, 18:11
la 03.04.2011, 21:27
arata delicios!
la 03.04.2011, 22:32
superrrrrrrrrrrrrrrrrrr
la 04.04.2011, 08:33
la 04.04.2011, 08:50
Iti face cu ochiul...arata grozav!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking