Tajine de pui cu masline

Postat de Sylvia in Pui
16 Aug 2010 | 4403 vizualizari

De cand mi-am luat vasul am mai testat ceva retete dar nu am reusit sa postez din lipsa de timp, ca idee asa cum va spuneam la alte retete prefer mancarea facuta la cuptor pentru ca mi se pare simplu de facut, mai aromata si aspectuasa si nu trebuie supravegheata tot timpul.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 16.08.2010, 22:29
mmm! delicios!
la 16.08.2010, 22:54
Sylviuta,noi ne-am servit si singure si a fost foarte bun
la 16.08.2010, 23:19
Silvia arata grozav tajina ta, ce bunatate trebuie sa fie, nici nu ma gandesc la aromele ce ti-au umplut bucataria ca mor de pofta!
la 17.08.2010, 12:45
Multumesc de laude
la 17.08.2010, 13:43
Sylvia vin si eu fuga la masa...mai este si pentru mine o portie mica
la 17.08.2010, 23:04
stiu ca mancarea iese foarte bine in vasele de lut dar al tau e diferit fata de ce stiu eu
la 17.08.2010, 23:59
la mine te-ai gandit?????
la 18.08.2010, 00:05
eu ma tin dupa frunzele verzi ,care dau asa de bine pe farfurie !
la 18.08.2010, 14:15
Ce bine arata.
la 18.08.2010, 16:08
5 furcu si in speranta ca imi iau si eu vas pun reteta la favorite
la 18.08.2010, 23:45
Numai bunatati ne faci, Sylviuta!
la 27.03.2014, 02:12
Sunt in Franta si tare am pofta sa incerc, mai ales ca sotului meu ii place mult,am mancat la restaurant. O sa incerc sa fac rost de condimente Raz el Hanout, se gasesc la supermarché? Arata tare bine, yami yami, multumim

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking