Tandir kebabi de pui

Postat de Giana in Pui
25 Aug 2014 | 7238 vizualizari

Tandir kebabi este o friptura din muschi de vita sau de oaie specifica zonei Konya din Turcia. Carnea se prepara la cuptor, inabusita in suc propriu, fara a adauga apa. Eu am incercat varianta cu pulpe pui inabusite la oala sub presiune iar rezultatul a fost exceptional. Carnea a fost foarte gustoasa si moale.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 25.08.2014, 17:04
la 25.08.2014, 18:52
super. o sa o gatesc!
la 25.08.2014, 18:53
Tare mi-ar place sa gust!!
la 25.08.2014, 18:55
Tandir kebabi la farfurietare bun!
la 25.08.2014, 18:57
like
la 26.08.2014, 08:23
Multumesc, este foarte bun, va invit sa incercati
la 26.08.2014, 08:50
la 26.08.2014, 19:41
Mmmmm, deja ma ling pe degete!
la 28.08.2014, 12:27
la 29.10.2014, 16:29

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking