Tarhon in otet
Postat de mihaelar63 in Conserve 31 Ian 2010 | 10547 vizualizari
este simplu de preparat si va da o aroma inegalabila ciorbelor voastre .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 01.02.2010, 00:18
Miha, cat timp se lasa la macerat pana se poate folosi?
la 01.02.2010, 09:37
pana otetul incepe sa-si schimbe culoarea . cum tarhonul e o trufanda ,iarna , taie si tulpina marunt si pune-o la macerat cu frunzele .
la 01.02.2010, 10:04
Si eu am adus din Romania asa in otet. Vara cumpar de la piata ghivece mici cu tot felul de plante aromate proaspete inclusi tarhon dar iarna...
la 01.02.2010, 11:45
si eu folosesc tarhonul in otet la diverse ciorbite.imi place mult gustul.mie mi l pune mami ,un borcan de 400 de gr imi ajunge 2 ani.
la 01.02.2010, 16:34
eu am pus 4 portii , tinand cont ca am in gradina [ sper sa se faca si anul asta ] din care 2 am dat deja la prietene
la 09.07.2010, 07:56
nu uitati sa va preparati tarhon in otet , e sezonul se poate folosi la ciorbe de fasole boabe , de perisoare ,la ciorbe cu smantana sau la salate
la 09.07.2010, 08:02
multumim ca ne-ai reamintit. si noua ne place mult tarhonul
la 09.07.2010, 08:35
Mihaela cum se imulteste Tarhonul ,prin seminte?sau cum ,la noi nu se gaseste .
la 09.07.2010, 08:38
bucataras
la 09.07.2010, 08:48
Ana , tarhonul este foarte pretentios ,eu am primit radacina intr-o primavara , si asa se prinde greu pentru ca are o radacina mica .Are nevoie de teren insorit , nisipos si de udari frecvente . Am citit ca se inmulteste de fapt toamna . Cu drag am sa-ti trimit o radacina .
la 09.07.2010, 10:57
Mihaela mi-ar placea tare mult !
la 30.05.2012, 13:41
tocmai am venit cu tarhon din piata
la 30.05.2012, 14:47
Spor la treaba Adina
Eu prefer pentru ciorbe tarhonul in otet , dar am vazut si ceva retete tentante de sos cu tarhon proaspat .
Nu uita sa pui si celofan si apoi sa infiletezi capacul , otetul este foarte coroziv si se degradeaza capacul dupa cateva luni
Eu m-am trezit cu un capac gaurit dupa vreo 6 luni
COMENTEAZA