Tarhon in otet

Postat de mihaelar63 in Conserve
31 Ian 2010 | 10529 vizualizari
Tarhon in otet

este simplu de preparat si va da o aroma inegalabila ciorbelor voastre .

Ingrediente

  • 1 legatura tarhon proaspat
  • otet din vin 9 grade

Mod de preparare

  1. se spala bine un borcan cu filet .
  2. tarhonul se spala , se lasa sa se zvante putin.se rup frunzele de pe tulpina si se pun in borcan.
  3. se completeaza pana e plin borcanul cu otet din vin de buna calitate de 9 grade tarie .se infileteaza bine capacul .
  4. sa macereze mai repede se tine  la loc mai cald .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de fasole verde cu carne de ied

Postat de mihaelar63

Ciorba de fasole verde cu carne de ied

Carnea de miel cu os se spala bine si se pune in 3 l apa cu sare la fiert . Legumele se curata , se spala . Fasolea se decongeleaza la temperatura camerei . Taiati...

Citeste continuarea

Ciorba de gaina cu mazare, tarhon si iaurt la slow cooker Crock Pot

Postat de mihaelar63

Ciorba de gaina cu mazare, tarhon si iaurt la slow cooker Crock Pot

Pulpele de gaina se curata foarte bine si se spala. Morcovii, gogosarul, ceapa si telina se curata, se spala si se taie cubulete. Carnea si legumele se pun in aparatul slow...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.02.2010, 00:18
Miha, cat timp se lasa la macerat pana se poate folosi?
la 01.02.2010, 09:37
pana otetul incepe sa-si schimbe culoarea . cum tarhonul e o trufanda ,iarna , taie si tulpina marunt si pune-o la macerat cu frunzele .
la 01.02.2010, 10:04
Si eu am adus din Romania asa in otet. Vara cumpar de la piata ghivece mici cu tot felul de plante aromate proaspete inclusi tarhon dar iarna...
la 01.02.2010, 11:45
si eu folosesc tarhonul in otet la diverse ciorbite.imi place mult gustul.mie mi l pune mami ,un borcan de 400 de gr imi ajunge 2 ani.
la 01.02.2010, 16:34
eu am pus 4 portii , tinand cont ca am in gradina [ sper sa se faca si anul asta ] din care 2 am dat deja la prietene

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking