Tarta aperitiv Cristina

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
18 Apr 2012 | 21216 vizualizari

Intr-adevar cu mare succes se pot folosi tartele sarate ca si aperitive .Fie ca sunt in forme mari sau mici, ele vor fi apreciate cu siguranta. Umplutura poate fi variata, dupa preferintele fiecareia.Iar aluatul poate fi cumparat( aluat foietaj) sau facut, asa cum l-am facut eu...

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 18.04.2012, 09:21
ce buna arata tare bine
la 18.04.2012, 09:24
Delicioasa!
la 18.04.2012, 09:40
e foarte buna
la 18.04.2012, 10:05
vreau si eu sa gust
la 18.04.2012, 10:10
la 18.04.2012, 10:10
la 18.04.2012, 10:12
miiammm miiaamm ce bine arata, niki nu ma gandesc kat de delicioasa este!! sa sti azi o voi incerca si eu ptr k "mi-a lasat gura apa". Felicitari!!
la 18.04.2012, 10:17
la 18.04.2012, 10:21
delicioasa
la 18.04.2012, 10:23
Vin si eu la o portie mica
la 18.04.2012, 10:34
super delicioasa felicitari
la 18.04.2012, 10:59
suna bine
la 18.04.2012, 11:04
buna,buna
la 18.04.2012, 11:07
tare buna
la 18.04.2012, 11:08
ce buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking