Tarta aperitiv, cu branzeturi si carnaciori

Postat de RODIMUR in Mancaruri cu carne
6 Oct 2019 | 2733 vizualizari

Pentru că în frigider mi-au rămas niște cârnăciori preparați la grătar și mai multe feluri de brânzeturi, m-am gândit să fac din acestea o tartă aperitiv, așa cum n-am mai făcut de mult timp. De fapt, îmi plac tartele, dulci sau sărate, pentru că se prepară ușor și destul de repede, sunt aspectuoase și plăcute. Pentru aceasta am făcut rapid un aluat tradițional de tartă (din: făină, unt, ou și sare) și am folosit umplutura preparată din ceea ce mai aveam prin frigider. Am preparat astfel o tartă, excelentă pentru cină, sau chiar pentru un mic dejun consistent, într-o tavă de unică folosință cu diametrul de 20 cm. Nu am socotit ca timp de preparare perioada în care aluatul a stat la frigider.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 08.10.2019, 06:53
Tare bună!
la 08.10.2019, 07:50
Bună și de luat la pachet!
la 08.10.2019, 08:54
Îți mulțumesc frumos, Cristinuța!
la 08.10.2019, 08:54
Așa este, Merișor! Mulțumesc frumos!
la 09.10.2019, 15:00
Super!
la 09.10.2019, 19:31
Mulțumesc frumos, Dantes!
la 09.10.2019, 19:48
Ce grozave sunt aceste tarte sarate si gustoase!
la 09.10.2019, 20:54
Așa mi se pare și mie, Rocsi... Mulțumesc!
la 11.10.2019, 22:29

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking