Tarta cu branza, broccoli si spanac

Postat de oanapl in Mancaruri de legume
26 Noi 2017 | 3296 vizualizari
Tarta cu branza, broccoli si spanac

tarte si placinte rumenite si iscusite Nouă ne plac foarte mult tartele cu brânză și legume. Eu combin tot felul de legume (ce am prin frigider) și de fiecare dată fetele mele sunt foarte încântată și mănâncă cu poftă. Vă invit să încercați și voi această rețetă, deoarece e delicioasă! 

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj
  • 600 g brânză de vaci
  • 4 ouă
  • 50 g smântână
  • 200 g spanac congelat
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 7 roșii cherry
  • 8 buchețele broccoli
  • sare
  • piper
  • nucșoară (opțional)

Mod de preparare

Desfaci buchețelele de broccoli și le fierbi în apă cu sare pentru 3 minute.

Mixezi brânza împreună cu spanacul (dezghetat si scurs de apă) și ouăle bătute cu smântâna. Adaugi sare și piper după gust și un vârf de nucșoară. Amesteci bine până se omogenizează compoziția.

Tai ardeiul gras feliuțe și le amesteci cu brânza.

Întinzi aluatul apoi îl așezi în tava unsă cu unt și tapetată cu făină și îl înțepi cu o furculiță din loc în loc. Adaugi compoziția de brânză cu spanac și tai surplusul de aluat.

Speli roșiile cherry și le tai în jumătate și le așezi deasupra compoziției de brânză alternându-le cu broccoli. 

Introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru circa 50 de minute, până se rumenește frumos.

 

Lași să se răcească puțin și tai tarta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, broccoli si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi inabusiti cu ardei si usturoi

Postat de deyutzky

Cartofi inabusiti cu ardei si usturoi

Curatam si spalam legumele.  Intr-o tigaie topim untul, apoi adaugam ceapa taiata fideluta si usturoiul tocat marunt. Le lasam la calit 1-2 minute, apoi adaugam putina apa. Punem...

Citeste continuarea

Mancare de linte cu sos de smantana

Postat de gurita_ta2005

Mancare de linte cu sos de smantana

Lintea se tine 1 ora in apa rece. Se pune la fiert cam 40 minute sau cat scrie pe punga respectiva, se gusta pentru a vedea daca este fiarta, se scurge de apa si se da deoparte. Intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2017, 23:42
la 26.11.2017, 23:53
la 27.11.2017, 01:05
Eu o mananc si din ochi de frumoasa ce este
la 27.11.2017, 06:09
Ce bine arată!
la 27.11.2017, 07:18
Arată foarte bine!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking