Ingrediente
- 400 g foietaj
- 400 g branza
- 2 linguri smantana
- 1 ceapa
- 1 dovlecel
- 3 oua
- 9-10 rosii cherry
- Sare
- piper
- 1 lingura gris
- 2 linguri ulei
Mod de preparare
Lasi foietajul sa se decongeleze in frigider.
Toci ceapa marunt si o pui la calit in 2 linguri de ulei. Cureti dovlecelul, il tai felii si il adaugi peste ceapa. Il lasi la calit pana se inmoaie. Lasi compozitia sa se raceasca.
Mixezi branza si o amesteci cu ouale batute cu sare si piper. Adaugi dovleceii si amesteci usor.
Ungi o tava de tarta cu unt si o tapetezi cu faina si asezi foietajul pe care l-ai intins usor cu sucitorul.
Il intepi pe toata suprafata cu o furculita si presari grisul.
Intinzi compozitia de branza cu dovlecei si asezi jumatati de rosii cherry pe toata suprafata de branza.
Dai la cuptorul deja incins, la 180-200 de grade C, pana se rumeneste (aproximativ 50 de minute).
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, dovlecei si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|