Tarta cu branza dulce
Postat de ctlina in Dulciuri 7 Ian 2017 | 42644 vizualizari
Aveti aici o reteta oficiala livrata de un curs gratuit de patiserie (a 2 a sesiune dupa cea de bucatarie) organizat de specialisti francezi- MOOC cuisine de l'Afpa (MOOC-Massive Open Online Course) .
3 saptamani de curs de data aceasta. Fiecare saptamana trebuie trecut un test. Ultima saptamana trebuie trecut un test global. Cei care vor reusi vor obtine o atestare.
Daca aveti cunostinte bune de franceza puteti inca sa va inscrieti si sa-l urmariti.
Aceasta reteta de tarta trebuia realizata dupa prima saptamana de curs . Tartele erau la onoare: tarta cu fructe , tarta cu mere tatin , tarta cu lamaie si tarta cu branza.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/tarta-cu-branza-dulce.html
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 08.01.2017, 10:20
bunna
la 08.01.2017, 11:03
la 08.01.2017, 12:15
Perfecta ti-a iesit! Bafta, daca urmezi cursul!
la 08.01.2017, 14:43
merci Simona- l-am terminat si reusit
la 08.01.2017, 14:43
multumesc la toti
la 09.01.2017, 17:50
ce mult imi place! ce fel de branza de vaci folosesti?
la 09.01.2017, 19:37
branza de vaci de la piata- fromager mai groasa decat in comert
la 10.01.2017, 21:01
super, multumesc! Am sa caut si eu in piata, sper sa gasesc!
la 15.01.2017, 11:18
Arata foarte bine si cred ca este si foarte, foarte buna. Cred ca ii spune tarta pentru ca este intr-un aluat de tarta dar umplutura este de fapt un soufle de branza de vaci. Am dreptate sau nu? Asta nu schimba faptul ca este foarte buna.
la 18.01.2017, 22:45
Tina : umpluturile pentru soufflé si tarta sunt diferite
in soufflé se pune de obicei cascaval si lapte
Tarta cu brânză vine din Germania si ca toate tartele are o baza de aluat
COMENTEAZA