Tartă cu brânză și legume

Postat de Bunica in Aperitive / Garnituri
17 Sep 2015 | 2540 vizualizari
Tartă cu brânză și legume

Tarta cu brânza și legume a fost așa de buă alături de o bere;)

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 ouă
  • 3 linguri brânza de vaca
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2-3 linguri făină
  • un vîrd cuțit sare
  • unt pentru uns tava
  • Umplutura:
  • 200m g. ciuperci
  • 200 g. porumb
  • 1 ardei gras
  • o rosie
  • 200 g. brânză Delaco

Mod de preparare

Mixează bine albusurile cu sare.

Adaugă gălbenușurile pe rând.

Pune brânza rasă,făină,uleiul s aestecă ușor cu o paetă.

Compoziția pune-o într-o tavă de yena unsă cu unt.

Ciupercile le așezi peste blat,apoi porumbul,ardeiul tăiat felii subțiri, bucătelele de brânză si rosiile tăiate rotund.

Dă tava la cuptorul incins la 17o grade. 

Lasă tarta in cuptor 25-30 minute,faci testul cu scobitoarea .

Scoti tava din cuptor și lași să se răcească puțin.

Alături de o cană cu lapte acru sau o bere este o cine excelentă!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu brânză și legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu dovlecei, branza si rosii cherry

Postat de oanapl

Tarta cu dovlecei, branza si rosii cherry

Pentru aluat se prepară un aluat fraged cu brânză. Se amestecă toate ingredientele si se frământă un aluat moale care se lasă la frigider cel puțin o oră (învelit...

Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si branza de vaci

Postat de rocsi_1612

Tarta cu dovlecei si branza de vaci

Aluatul: Puneti intr-un bol untul rece, taiat cubulete. Adaugati oul, sare, apoi faina, treptat. Incepeti si framantati cu mana, pana obtineti un aluat omogen.  Daca mai este nevoie de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2015, 21:50
la 17.09.2015, 21:51
Mulțumesc Crisuleeee!
la 17.09.2015, 21:52
Ce tarta buna!
la 17.09.2015, 21:54
Excelenta!
la 17.09.2015, 21:57
Vaaaiii Buni ce harnicuta esti!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking