Ingrediente
- Blat:
- 3 ouă
- 3 linguri brânza de vaca
- 2 linguri ulei de măsline
- 2-3 linguri făină
- un vîrd cuțit sare
- unt pentru uns tava
- Umplutura:
- 200m g. ciuperci
- 200 g. porumb
- 1 ardei gras
- o rosie
- 200 g. brânză Delaco
Mod de preparare
Mixează bine albusurile cu sare.
Adaugă gălbenușurile pe rând.
Pune brânza rasă,făină,uleiul s aestecă ușor cu o paetă.
Compoziția pune-o într-o tavă de yena unsă cu unt.
Ciupercile le așezi peste blat,apoi porumbul,ardeiul tăiat felii subțiri, bucătelele de brânză si rosiile tăiate rotund.
Dă tava la cuptorul incins la 17o grade.
Lasă tarta in cuptor 25-30 minute,faci testul cu scobitoarea .
Scoti tava din cuptor și lași să se răcească puțin.
Alături de o cană cu lapte acru sau o bere este o cine excelentă!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu brânză și legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|