Tarta cu brinza si spanac

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
28 Iun 2013 | 6771 vizualizari

Cum nu sunt o specialista si daca tot imi plac asa de mult tartele, m-am apucat sa citesc despre aluaturile de tarte frantuzesti. Asa am aflat ca aluaturile sarate se numesc pate brisee si cele dulci pate sucree si mai este patee sablee.... Veti gasi multe informatii si diferite retete, ramine la latitudinea voastra sa alegeti...eu am ales cel de aici http://www.foodstory.ro/cum-sa-guides/lectia-de-gatit-aluatul-de-tarta

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 28.06.2013, 21:00
la 28.06.2013, 22:47
wowww!!!Eu asa ceva nu refuz!!!
la 29.06.2013, 00:15
delicioasa
la 29.06.2013, 07:54
Cat e de frumoasa ! Mi-ar fi mila sa o tai !
la 29.06.2013, 14:11
la 13.07.2013, 06:43
super tarta ta, Simo! Cum de mi-a scapat?
la 13.07.2013, 07:01
arata tare bine! yammy!
la 13.07.2013, 10:39
bunn
la 13.07.2013, 12:24
draguta tarta!
la 13.07.2013, 12:27
Multumesc!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking