Tarta cu brinza si spanac

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
28 Iun 2013 | 6818 vizualizari

Cum nu sunt o specialista si daca tot imi plac asa de mult tartele, m-am apucat sa citesc despre aluaturile de tarte frantuzesti. Asa am aflat ca aluaturile sarate se numesc pate brisee si cele dulci pate sucree si mai este patee sablee.... Veti gasi multe informatii si diferite retete, ramine la latitudinea voastra sa alegeti...eu am ales cel de aici http://www.foodstory.ro/cum-sa-guides/lectia-de-gatit-aluatul-de-tarta

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 28.06.2013, 13:57
la 28.06.2013, 14:01
wowwwww
la 28.06.2013, 14:01
wooowwwwww bunaaaa!!!!!!!!!!!!!!
la 28.06.2013, 14:17
Ei daaaaaaaaaaaa
la 28.06.2013, 14:18
Minunata!
la 28.06.2013, 14:20
Savuroasă!
la 28.06.2013, 14:21
Ce frumoasa e!
la 28.06.2013, 14:22
Foarte buna
la 28.06.2013, 14:23
daca e cu spanac si branza... pe mine m-ai convins
la 28.06.2013, 14:33
Asteapta cuminte sa fie papata
la 28.06.2013, 14:44
ce bine arata...!!!cred ca e asa buna!!!
la 28.06.2013, 14:56
bine arata
la 28.06.2013, 15:00
S-a racit, ca plec spre tine
la 28.06.2013, 17:10
S-a racit , am papat,va recomand reteta si aluatul....!Buni hai repede cit mai este
la 28.06.2013, 17:36

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking