Ingrediente
- 500 gr caise
- 200 gr cirese
- 1 lingura margarina
- 1 foaie placinta congelata
- 8 plicuri Green Sugar
- 50 ml rom
- 50 ml lichior cirese
- 1 lingura rozmarin verde tocat
Mod de preparare
- Se decongeleaza foaia de placinta la temperatura camerei . Se intinde intr-o tava de tarta tapetata cu margarina .
- Caisele se rup jumatati se sot samburii si se pudreaza pe partea interioara cu continutul a patru pliculete Green Sugar .Am indulcit doar caisele acestea fiind mai acrisoare .
- Ciresele se curata de samburi .
- Se amesteca romul cu lichiorul de cirese si cu doua pliculete de indulcitor .
- Se aseaza fructele deasupra aluatului .Caisele se inteapa cu o furculita .
- Cu ajutorul unei pensule ungeti fructele cu amestecul de alcool .
- Presarati rozmarinul tocat deasupra .
- Dati la cuptorul incalzit si coaceti la foc mediu timp de 30 minute .
- Inainte de scoaterea din cuptor mai pensulati fructele din nou cu amestecul cu rom si presarati pe deasupra restul de Green Sugar .
- Pofta Buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu caise, cirese si rozmarin - de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
|