Tarta cu carne, usturoi verde si verdeata, in foietaj

Postat de ancutsa in Mancaruri cu carne
8 Apr 2019 | 2197 vizualizari

Pentru această tartă am folosit amestec rămas de la chiftele și un aluat foietaj pentru că îmi place mult textura lui crocantă. Am garnisit-o cu cașcaval ras și roșii cherry, care s-au ars un pic, dar nu a fost o problemă, pentru că le-am curățat pielițele.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 08.04.2019, 19:38
la 08.04.2019, 19:41
la 08.04.2019, 19:50
O idee foarte bună și o tartă gustoasă...!
la 08.04.2019, 19:51
la 08.04.2019, 20:39
la 08.04.2019, 20:41
Arata super bine!
la 08.04.2019, 21:37
Va multumesc frumos! Ma bucur ca v-a placut!
la 09.04.2019, 07:58
la 09.04.2019, 08:12
Tare buna e!
la 09.04.2019, 09:59
Buna!
la 09.04.2019, 10:30
Va multumesc frumos!
la 09.04.2019, 12:26
la 09.04.2019, 16:41
Iami! Merge si in loc de drob pentru Paste!
la 09.04.2019, 21:46
Daniela
la 09.04.2019, 21:46
Oana, iti multumesc mult, ma bucur ca iti place!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking