Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
16 Oct 2015 | 6293 vizualizari
Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco

O tarta pufoasa si delicioasa.

Ingrediente

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 30 ml ulei
  • 500-800 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 100 gr de sunca
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 1 cutie de branza pufoasa Delaco
  • 1 ardei kapia rosu
  • oregano

Mod de preparare

            Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,oul,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca .     

           Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.Pe fiecare le ungem cu branza pufoasa Delaco,presaram cascaval ras,feliute de sunca si rondele de ardei kapia.Presaram oregano si  da-m tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv rulada cu cascaval si bacon

Postat de MotanLaOale

Aperitiv rulada cu cascaval si bacon

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul. Se unge cu ketchup pe toata suprafata. Se pun felii de cascaval pe toata suprafata. Se pun...

Citeste continuarea

Tarta sarata cu seminte de dovleac si urda

Postat de simona72

Tarta sarata cu seminte de dovleac si urda

Pentru aluat: eu am folosit un robot de bucatarie pentru a face aluatul. Mie mi se pare modul cel mai simplu si mai usor pentru a face un pâteu briseé, chiar daca pentru unii pare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.10.2015, 13:40
la 16.10.2015, 13:43
la 16.10.2015, 13:47
la 16.10.2015, 13:59
o bunatate de tarta!
la 16.10.2015, 14:04

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking