Tarta cu ciocolata

Postat de gaby_d in Prajituri
17 Iun 2011 | 9097 vizualizari

Se spune ca "cea mai simpla cale de a ceda ispitei, e sa-i cedezi":)). Cam asa e. Acum sunt mult mai linistita decat ieri si de cat multe dintre zilele trecute in care ma bantuia ispita provocata de tarta lui Adi Hadean Simteam ca chocholiticul din mine ar fi satul, ca si-ar stapani pentru o vreme pofta nestavilita de CIOCOLATAAAAAA. Si asa si este. Azi dimineata la cafea(deja de la ora 6 jumatate nu mai puteam dormi cu gandul la ea :)))) ), mi-am servit prima felie de tarta.

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 18.06.2011, 17:08
extra gut
la 18.06.2011, 17:28
la 19.06.2011, 07:46
buna rau
la 19.06.2011, 12:44
la tine si papusile zbarnaie dupa ciocolata
la 03.10.2011, 16:20
de ce punem hartie de copt deasupra cand o coacem?
PS: pana la urma cum ai scos-o fara sa o rupi?
la 03.10.2011, 16:30
Cristinne, punem hartia sa n-o uscam prea tare.Daca am lasa-o mai putin riscam sa ramana cruda, daca nu punem hartia o rumenim prea tare, o uscam
M-am folosit de o paleta pentru tort pentru a o scoate.
Tare buna ar fi o forma de tarta cu fund detasabil.
la 18.04.2020, 19:17
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking