Tarta cu ciocolata
Postat de gaby_d in Prajituri 17 Iun 2011 | 9097 vizualizari
Se spune ca "cea mai simpla cale de a ceda ispitei, e sa-i cedezi":)).
Cam asa e. Acum sunt mult mai linistita decat ieri si de cat multe dintre zilele trecute in care ma bantuia ispita provocata de tarta lui Adi Hadean
Simteam ca chocholiticul din mine ar fi satul, ca si-ar stapani pentru o vreme pofta nestavilita de CIOCOLATAAAAAA.
Si asa si este.
Azi dimineata la cafea(deja de la ora 6 jumatate nu mai puteam dormi cu gandul la ea :)))) ), mi-am servit prima felie de tarta.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (37)
la 18.06.2011, 17:08
extra gut
la 18.06.2011, 17:28
la 19.06.2011, 07:46
buna rau
la 19.06.2011, 12:44
la tine si papusile zbarnaie dupa ciocolata
la 03.10.2011, 16:20
de ce punem hartie de copt deasupra cand o coacem?
PS: pana la urma cum ai scos-o fara sa o rupi?
la 03.10.2011, 16:30
Cristinne, punem hartia sa n-o uscam prea tare.Daca am lasa-o mai putin riscam sa ramana cruda, daca nu punem hartia o rumenim prea tare, o uscam
M-am folosit de o paleta pentru tort pentru a o scoate.
Tare buna ar fi o forma de tarta cu fund detasabil.
la 18.04.2020, 19:17
Buna!
COMENTEAZA