Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi

Postat de Deny22 in Dulciuri
20 Apr 2016 | 2133 vizualizari
Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi

   

Ingrediente

  • pt aluat tarta
  • 250 gr faina
  • 125 gr unt
  • 1 galbenus
  • un praf sare
  • 40 ml apa rece
pt crema ciocolatata cu lapte - aprox 300 gr smantana lichida capsuni kiwi orice alte fructe doriti gelatina

Mod de preparare

untul rece se incorporeaza cu faina

se adauga apoi galbenusul, apa si sarea si amestecam

se lasa aluatul la frigider

apoi il intindem in tava si lasam iar la frigider aprox 20 min

punem tava la copt aprox 20 min

preparam crema ; topim la bain marine ciocolata impreuna cu smantana lichida si o turnam in tava cu tarta

lasamla frigider pana se intareste crema

ornam apoi dupa preferinte

daca folositi fructe puneti strat de gelatina peste ele pt a preveni oxidarea

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert placinta cu dovleac (de post)

Postat de Pungasa_Rogue

Desert placinta cu dovleac (de post)

Dovleacul curatat de coaja si seminte se da pe razatoarea mare si se pune la fiert impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, amestecand din cand in cand. Daca, dupa ce zeama lasata de dovleac scade...

Citeste continuarea

Desert biscuiti cu unt de arahide, de post

Postat de rocsi_1612

Desert biscuiti cu unt de arahide, de post

Intr-un bol puneti untul de arahide si uleiul de cocos de la temperatura camerei, zaharul brut si mixati bine, pana ce totul devine precum o crema fluida. Adaugati laptele de migdale, amestecati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2016, 19:44
la 20.04.2016, 19:48
la 21.04.2016, 08:55
la 21.04.2016, 09:29

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking