Tarta cu ciuperci

Postat de rhapsody in Aperitive / Garnituri
23 Mai 2013 | 2980 vizualizari

Zbarciogii (Morchela esculenta) sunt ciuperci foarte apreciate si utilizate in bucataria franceza. De regula sunt asociati cu diferite tipuri de carne: de vita, iepure sau pui, dar eu am ales sa ii combin cu branza.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 23.05.2013, 13:29
bun
la 23.05.2013, 14:00
la 23.05.2013, 14:00
foarte buna!!!
la 23.05.2013, 14:41
ce bine arata
la 23.05.2013, 21:12
Faina tarta ta mai Alina
la 24.05.2013, 07:58
N-are Buni, n-are ca-i facuta inainte de isprava cu detergentul.
la 24.05.2013, 07:59
Va multumesc tuturor!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking