Tarta cu ciuperci

Postat de rhapsody in Aperitive / Garnituri
23 Mai 2013 | 3022 vizualizari

Zbarciogii (Morchela esculenta) sunt ciuperci foarte apreciate si utilizate in bucataria franceza. De regula sunt asociati cu diferite tipuri de carne: de vita, iepure sau pui, dar eu am ales sa ii combin cu branza.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 23.05.2013, 12:27
Ce frumoasa e!
la 23.05.2013, 12:27
bun bun
la 23.05.2013, 12:27
la 23.05.2013, 12:27
Minunata tarta ta
la 23.05.2013, 12:32
la 23.05.2013, 12:32
Chiar minunata!!!
la 23.05.2013, 12:34
Va multumesc!
la 23.05.2013, 12:40
Buna
la 23.05.2013, 12:49
la 23.05.2013, 12:51
Ooooo,ce bine arata!
la 23.05.2013, 12:52
sper ca nu are detergent)))
la 23.05.2013, 12:59
Arata grozav!
la 23.05.2013, 13:05
Foarte buna
la 23.05.2013, 13:17
Asta da, că rar se găteşte asemenea fel. Felicitări! .-bd
la 23.05.2013, 13:20
Rustică aşa, merge de minune!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking