Tarta cu ciuperci
Postat de rhapsody in Aperitive / Garnituri 23 Mai 2013 | 3022 vizualizari
Zbarciogii (Morchela esculenta) sunt ciuperci foarte apreciate si utilizate in bucataria franceza. De
regula sunt asociati cu diferite tipuri de carne: de vita, iepure sau pui, dar eu am ales sa ii combin cu branza.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 23.05.2013, 12:27
Ce frumoasa e!
la 23.05.2013, 12:27
bun bun
la 23.05.2013, 12:27
Minunata tarta ta
la 23.05.2013, 12:32
la 23.05.2013, 12:32
Chiar minunata!!!
la 23.05.2013, 12:34
Va multumesc!
la 23.05.2013, 12:40
Buna
la 23.05.2013, 12:51
Ooooo,ce bine arata!![](/templates/default/images/smiley/thumbsup.gif)
la 23.05.2013, 12:52
sper ca nu are detergent![](/templates/default/images/smiley/winking.gif)
)))
la 23.05.2013, 12:59
Arata grozav!
la 23.05.2013, 13:05
Foarte buna
la 23.05.2013, 13:17
Asta da, că rar se găteşte asemenea fel. Felicitări! .-bd
la 23.05.2013, 13:20
Rustică aşa, merge de minune!
COMENTEAZA