Ingrediente
- 150 gr fulgi de cocos
- 2 linguri zahar cocos
- 100 gr unt : 70 gr unt cocos +30 gr unt cacao
- Umplutura:
- 200 ml crema de cocos (de la Alpro )
- 1-2 linguri zahar cocos
- 100 gr mascarpone (optional)
- 5 capsuni
Mod de preparare
Pregatim o tava de tarta . Tava mea are 25x10 . Am pus pe ea folie alimentara .
In vasul robotului punem fulgi de cocos , zaharul de cocos si untul si pornim robotul . Il lasam sa mearga pana cand avem o compozitie omogena.
Turnam compozitia in tava si nivelam ridicand usor pe marginile tavii. Compozitia a ajuns la tava de tarta si inca 3 forme mici de savarine .
Dam la frigider pana se intareste.
Cu ajutorul unui mixer batem crema de cocos impreuna cu zaharul si mascarponele pana cand are consistenta unei creme .
Daca nu puneti mascarpone crema va fi mai subtire .
Cand blatul de cocos este tare scoatem folia de pe el si il asezam pe un platou .
Turnam crema peste blatul de cocos si dam din nou la frigider .
Inainte de servire presaram zahar de cocos si bucati de capsuni .
Pofta mare .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|