Tarta cu dovlecei

Postat de Alina26 in Aperitive / Garnituri
20 Apr 2013 | 7177 vizualizari
Tarta cu dovlecei

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 ceapa mica
  • 4 dovlecei
  • 150 g branza de vaci
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • ulei de masline
  • 1 galbenus

Mod de preparare

1. Punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline.Taiem ceapa marunt si o punem la calit.

2. Spalam dovleceii,ii taiem cubulete (lasam o jumatate de dovleaca,care il punem pe deasupra taiat rondele) si ii punem la calit.Cand s-au prajit putin stingem focul si ii transferim intr-un bol sa se raceasca.

3. Intr-un bol batem cele 4 oua cu branza,sare,piper si nucusoara.Aceasta o punem peste dovlecei si mestecam.

4. Incingem cuptorul la 180°.Punem aluatul de foietej intr-o tava rotunda 24cm diametru si hartie de copt, punem si compozidia de dovlecei.Taiem rondele jumatatea oprita si o aranjam frumos pe tarta.Ungem cu un galbenus si o dam la cuptor timp de 40 de minute.

5. Cand e gata scoatem tava si mai lasam 5 minute dupa care scoatem tarta.

Serviti calda sau rece.Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu dovlecei, branza si rosii cherry

Postat de oanapl

Tarta cu dovlecei, branza si rosii cherry

Pentru aluat se prepară un aluat fraged cu brânză. Se amestecă toate ingredientele si se frământă un aluat moale care se lasă la frigider cel puțin o oră (învelit...

Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si branza de vaci

Postat de rocsi_1612

Tarta cu dovlecei si branza de vaci

Aluatul: Puneti intr-un bol untul rece, taiat cubulete. Adaugati oul, sare, apoi faina, treptat. Incepeti si framantati cu mana, pana obtineti un aluat omogen.  Daca mai este nevoie de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2013, 15:25
la 20.04.2013, 15:31
o bunatate!
la 20.04.2013, 15:38
la 20.04.2013, 15:42
super bine arata!!
la 20.04.2013, 15:58
va multumesc!!!!!!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking