Tarta cu dovlecei, ricotta si mozzarella

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
6 Feb 2017 | 4724 vizualizari

Ca aperitiv, fel principal, de luat la pachet, fie rece, fie calda, puteti servi aceasta tarta...Prea buna, prea delicioasa!

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 06.02.2017, 21:22
la 06.02.2017, 21:36
Ce tarta buna ne-ai adus!
la 06.02.2017, 21:36
delicioasa!
la 06.02.2017, 21:42
Ce mult imi place
la 06.02.2017, 21:44
carnita n-are...
la 06.02.2017, 21:46
Va multumesc mult!
la 06.02.2017, 21:47
Cleme, sunt zile cand prefer sa mai fie si fara carnita, ca daca ar fi dupa ai mei, in afara de zilele de post, ar manca mereu carne, dar am eu grija sa le mai dau si fara ))
la 06.02.2017, 21:56
Yummy, bună asta!
la 06.02.2017, 22:01
imi vine sa rad, eu o dau cu carnea si sambata am mancat doar ceapa si branza de oaie.... n-au avut coaste la bucatarie...
la 06.02.2017, 22:07
Grozava!
la 06.02.2017, 22:10
super
la 06.02.2017, 22:39
ce super arata
la 06.02.2017, 23:21
Buna!
la 06.02.2017, 23:35
buna buna
la 07.02.2017, 06:47
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking