Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv

Postat de trifadalia in Sandvisuri
26 Mai 2024 | 342 vizualizari
Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv

 Savureaza o delicioasa tarta cu sunca si cascaval, perfecta pentru orice masa. Cu un aluat fraged si o umplutura bogata de sunca si cascaval, aceasta tarta este usor de preparat si ideala pentru pranzuri, cine sau brunch-uri. Pentru Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv ai nevoie de urmatoarele ingrediente: faina, ardei kapia, cascaval, sunca, smantana. 

Ingrediente

  • Ingrediente Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv
  • 300 gr faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • sare
  • piper
  • 1 buc ou
  • 1 buc ardei kapia
  • 1 legatura de marar verde
  • 125 gr margarina topita
  • 50 gr cascaval
  • 250 gr sunca
  • 200 ml smantana 20 % grasime
  • 1 lingura ulei
  • 1 buc ou de uns deasupra sau mozzarela rasa

Mod de preparare

Cum se prepara Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv

Se amesteca faina cu pliculetul de drojdie uscata, peste care se pune sarea si piperul dupa gust, 

Se topeste margarina. Se taie sunca si cascavalul apoi ardeiul, Toate acestea impreuna cu oul se pun peste ingredientele uscate. Se amesteca sa se omogenizeze. 

Lasam aluatul format timp de 1 ora sa se odihneasca.

Se pune aluatul apoi intr-o tava de tarta in care in preabalil am pus hartie de copt. 

Deasupra ungem cu ou batut sau punem mozzarella rasa. 

Eu nu am avut asa ca am uns-o. 

Se coace pentru 30-35 minute. 

Incearca si reteta de Tarta cu ciuperci si sunca, un aperitiv foarte gustos sau varianta de Tarta cu ceapa.

Iti recomandam si reteta de Quiche cu dovlecei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola

Postat de Bucataras

Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola

Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola: Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu...

Citeste continuarea

Ou cu muschi tiganesc in chifla

Postat de Pungasa_Rogue

Ou cu muschi tiganesc in chifla

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se taie un capac la chifla si se scobeste de miez, se pun feliile de muschi tiganesc in interior, apoi se pune oul si putina sare. Se pune capacul la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2024, 17:12
la 29.05.2024, 20:27
Ce tarta buna si satioasa!
la 07.06.2024, 14:41

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking