Tarta cu mure

Postat de Bucataras Dragos in Prajituri
30 Iun 2009 | 7608 vizualizari

Este un desert usor de facut , mai ales daca aveti in congelator niste aluat de tarte. Puteti folosi orice fel de fructe: zmeura, mure, capsuni sau afine , chiar si agrise putin fierte. Un adevarat ospat!

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 21.12.2009, 21:13
am uitat sa te bat
la 21.12.2009, 21:17
SORY! AM HOTARAT (SPRE FERICIREA MULTORA) SA MA RETRAG DIN ACEST SITE! NU PREA AM CE INVATA DIN EL!


PS. Ma bati alta data!!!!!!!!!!! pe alt site!!!!
la 21.12.2009, 21:20
ti-am lasat comentariu si in pagina mea.e alegerea ta.eu te astept sa ne batem,dar daca promiti ca nu vorbesti urat
la 21.12.2009, 21:22
v-am vazut pe aici asa ca... hai ca ma bag si eu ca musca-n lapte... eu sunt de acord cu invatarea mai mult decat cu perfectionarea... nu-mi doresc sa fiu perfecta in niciun domeniu, perfectiunea nu poate fi atinsa... niciodata nu as tinde sa mi se atribuie titlul de "bucatar" din moment ce meseria mea este alta... tocmai de aia m-am intitulat o gospodina buna... in primul rand sunt un foarte bun sociolog si in al doilea, al treilea, al n-lea rand sunt gospodina ... in bucatarie e ca si-n viata... mai intai inveti sa mergi si apoi incerci s-alergi eu cred ca Mazda s-a referit cu siguranta si la mine pt ca l-am provocat sa scrie el retete daca are o baza mai solida in ale gatitului decat a noastra.... cat despre postarea pe acest site... hmmm, cunosc foarte multe femei care nu au habar cum sa faca o ciorba simpla, o friptura la cuptor sau muraturi, asa ca... pt acele femei, postarile "simple" de pe orice site vin in ajutorul lor... respect!!
la 21.12.2009, 21:25
Mazda e alegerea ta si indiferent ce faci noi o respectam. poate ca o sa revi din nou pe bucataras.ro . nu se stie niciodata nu? nu ma supar ca ai scris parerea ta la aceasta reteta. mult succes in continuarea carierei tale de bucatar
la 21.12.2009, 21:32
Oameni dragi, sintem in plina Sarbatoare.......
Nu mai zic nimic........
M-am intristat enorm cind am descoperit acum, aici, si in celalalt articol, unele dialoguri.........
Eu va doresc sa fiti fericiti si sa va bucurati de Sarbatori!
la 21.12.2009, 21:51
Mazda, ti-am inteles punctul de vedere. Nu aceasta era problema si te repeti. Am subliniat doar ca o critica trebuie facuta fara insulte, mai ales pentru ca nu suntem experti, de aceea am spus ca site-ul este unul de bucatarasi, nu de bucatari si poate mai gresim. Chiar te rog sa intri la retetele postate de mine si sa imi dai un sfat sau sa ma corectezi, nu ma supar din contra, apreciez, mereu se poate invata ceva nou, util. Si, da , cum zice PapaBun, vin Sarbatorile, sa ne vorbim frumos! Nu am insinuat deloc, chiar deloc sa nu critici, ci doar sa nu jignesti. Am mai spus: tu avand diploma, ai putea da sfaturi constructive. Cum crezi... o seara buna in continuare!
la 22.12.2009, 21:43
Vad ca a disparut de pe site asa numitul Mazda, si imi pun problema daca nu cumva am reintrat in Comunism! Numai cei care aveau o alta opinie decat maretul conducator erau scosi in afara legii!!! Chiar asa sa fie noua ordine in romania? cine poate sa ma lamureasca?
la 06.01.2010, 21:55
am intrat si-n pagina ta,sa vad,numa' io n-am fotografiat mai nimic de Sarbatori?sau mai am colegi?.si iete unu'
la 08.01.2010, 16:02
m-ai gasit
la 18.01.2010, 23:01

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking