Tarta cu mure

Postat de Bucataras Dragos in Prajituri
30 Iun 2009 | 7641 vizualizari

Este un desert usor de facut , mai ales daca aveti in congelator niste aluat de tarte. Puteti folosi orice fel de fructe: zmeura, mure, capsuni sau afine , chiar si agrise putin fierte. Un adevarat ospat!

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 30.06.2009, 22:07
Cam italiana reteta asta, Bucataras Dragos, daca intelegi ce vreau eu sa insinuez
la 30.06.2009, 23:00
la 05.07.2009, 16:13
pacat
la 21.12.2009, 12:57
Merci Dragos pt comentariul pus pe reteta lui "pana luminita"! vad ca ai retete bine descrise si prezentate! BRAVO!
daca vrei sa vezi un site in care lectura unei retete e o placare deosebita si cu un bogat continut despre gastronomie in general, intra pe www.reteteleluiradu.ro
ai ce invata si de unde te inspira (precizez ca prietenul meu Radu nu e bucatar!!!).
la 21.12.2009, 13:09
mda..am intrat si eu de curiozitate pe site-ul lui Radu...intr-adevar m-au incantat o gramada de preparate..si pozele sunt foarte reusite!
la 21.12.2009, 13:43
MazdaRX8 eu am vrut sa va impac, sa nu va mai certati si sper sa ca nu am gresit cu nimic. am sa urmaresc siteul Bucataras.ro in continuare pentru ca are o valoare sentimentala pentru mine si aici mi-am facut prieteni noi. Stiu de existenta siteului lui Radu si il urmaresc de ceva timp.
Nu va mai provocati la cearta prin comentarii si nici prin mesaje si incercati sa va intelegeti.
la 21.12.2009, 18:22
eu nu ma cert!
Ma uit ca poporul asta se crede cel mai tare din parcare, dar n-are nici macar 1% din cultura pe care o au altii priving arta culinara si gastronomica! habar n-au de tehnologie culinara etc etc, publica o gramada de prostii si se cred MARI BUCATARI ! D-aia am spus ca sunt GOSPODINE si nimic mai mult - mai ales ca scriu (prost) o reteta in 3 randuri si de care nici n-ai nevoie (mai fac si poze de proasta calitate)!
Multe mai avem de invatat si de implementat in mentalitatea romaneasca ca sa ajungem si noi in randul lumii! Pacat!

la 21.12.2009, 19:20
unele persoane pur si simplu nu merita atentie dar totusi sper ca moderatorii si proprietarii acestui site vor avea intelepciunea neceasara sa modereze acest site asa cum se cuvine...


la 21.12.2009, 19:43
MazdaRX8,ma bag si eu ca musca-n lapte.suntem aici sa respectam toate parerile,retetele,postarile..etc..si deci..o voi respecta si pe a ta.Nu ma regasesc in ceea ce ai scris in pagina Luminitei,,cu toate ca,poate,as putea,ma incadrez in parte..In fine..nu asta conteaza,nici nu sunt avocatul nimanui....insa..in comentariile sale,un drag si minunat bucatar,Jacob ,zicea atat de frumos ca el are respect pt fiecare femeie/barbat-bucatar care posteaza.Nu inseamna ca nu pui pasiune daca citesti de pe alt blog sau revista.Asa invatam.El explica ca arta pe care o vedem noi la el reprezinta 10ani de munca si incercari.Mi se pare ca prin ceea ce ai afirmat retezi din start dorinta unora de a posta,respectiv a perpetua retetele scrise de altii.Eu stiu sa gatesc si cu ceea ce am in casa,reusesc mereu ceva comestibil,cu gust,stiu sa improvizez,sa repar,sa refac a doua oara ce am gresit..insa imi fac cu ochiul si multe dintre retetele de pe net.Ce sa fac?Sa nu mai postez..sau sa astept sa se faca site-ul "gospodine.ro"?
Nu a sustinut nimeni ca e mare bucatar,eu nu am vazut asa ceva -
dimpotriva,am gasit un site calduros,fete minunate ,baieti de treaba si ceea ce faci tu..imi pare usor scandalos...sper sa ma insel dar ma intristez cand vad ca acele discutii nu se mai termina..

mie nu mi-e sila de nimeni,doar de scandaluri

posteaza si tu,putem invata multe de la tine daca ai diploma,de ce nu?e mai frumos ...
la 21.12.2009, 19:46
asa ! zile tu gaby ca pe mine nu ma asculta
la 21.12.2009, 19:51

ii bat daca nu termina!
la 21.12.2009, 20:48
gaby, site-ul gospodini exista deja sa nu migrezi acolo, ca te iubim aici Dar mi-a placut ce ai scris. Acest site nu se numeste bucatar-profesionist.ro, ci bucataras. Suntem in mare parte niste amatori, adica fara diplome, care gatesc din placere. Si nici nu inteleg de ce spui Mazda ca am fi niste gospodine, ca si cum asta ar fi o insulta. Din cate stiam, nu e un cuvant depreciativ, ci dimpotriva. Intr-adevar, nu suntem Jamie O., dar daca nu incepi de jos, de la stadiul de amator, cum poti avea pretentia sa te imbunatatesti? Evident, poti critica si poti da sfaturi. Dar fara jigniri si atacuri personale. Iar despre fotografii, nu toata lumea are un aparat foto performant, sau se pricepe la facut poze (Juliei Child ii facea sotul fotografiile) si nu ar trebui sa descalificam, ci sa dam sfaturi, sa fie mai bine, sa ne incurajam. Nu a spus nimeni pe acest site ca ar fi expert, de aceea nu iti inteleg argumentul cu "se cred toti mari bucatari". Ti-ai spus parerea, dar nu cred ca e ok sa continui sa ataci si sa generalizezi. Poti critica intr-un mod constructiv, mai ales ca esti in domeniu; am avea ce invata de la tine. O seara buna!
la 21.12.2009, 20:51
@ gabi_d; @ adinuta .... si pt altii, eventual.
Pt gabi_d: Hai bate-ma! Eu din ce am scris/spus, am vrut sa impulsionez acest site sa fie din ce in ce mai profesionalist! nu sa devina un site de "ajutori de bucatari" sau cum ziceti voi "bucatarasi", care stiu sa taie ceapa (daca stiu) si sa spele vasele!
Nu vreti sa va perfectionati, OK, ramaneti in "zeama pe care o pregatiti" cu acest tip de "retete"!
Fiti mai ingeniosi, mai constructivi, mai cu inspiratie si in ceace scrieti, ca d-aia postati .... sa va citeasca lumea, nu sa va trimita "bezele" si iconite de tipul
Comentariile ar trebui sa fie facute in spiritul de "coordonare" in anumite directii pe retetele publicate, iar eu vad non stop comentarii de tip "ce mishto arata", cred ca-s gustoase".... si ma intelegi tu! OK? Ne-am, i teles?
la 21.12.2009, 21:02
Sory Dragos ca facem astfel de discutii peste retetele tale!
la 21.12.2009, 21:12
DA MAZDA,eu inteleg totsi eu in ultima fraza tot asta incurajam,perfectionarea.Nu refuz si promit ca respect orice sfat daca eu il consider bun.....altceva iti sugerasem eu...tonulstii tu ca tonul face muzicasi daca vrem sa facem ceva constructiv,hai s-o facem pe alt tondaca se poate chiar vesel;pe pareu ca prinde mai bine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking