Tarta cu pui rotisat si ciuperci

Postat de xana in Pui
25 Noi 2017 | 2507 vizualizari
Tarta cu pui rotisat si ciuperci

tarte si placinte rumenite si iscusite

Ingrediente

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 1 bucata pui rotisat
  • cca 120 gr ciuperci
  • 3 oua
  • 120 ml smantana
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri boabe de porumb
  • 3 linguri parmezan ras
  • 3 felii subtiri de bacon
  • cateva masline
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Intr-o tigaie calim ciupercile cu o lingura de ulei si usturoiul, sare si piper. Le dam deoparte si in aceeasi tigaie punem ceapa taiata in felii subtiri, sare si inca o lingura de ulei si o lasam sa se caramelizeze putin.

Puiul se curata de piele si oase, apoi se rupe in bucati mici si se amesteca cu ceapa, ciupercile, porumbul si parmezanul ras.

Batem ouale cu smantana, pasta de rosii, oregano, putina sare si piper si le amestecam in preparatul anterior.

Intr-o tava rotunda cu diametrul de cca  25 cm, se asaza hartie de copt si se pune aluatul. Se taie pe margini pentru a fi la marimea acesteia. Turnam apoi amestecul de oua si punem si deasupra, distribuim masline dupa gust, iar feliile de bacon taiate in fasii subtiri le rulam si le asezam si pe ele in compozitie.

Se da la cuptor pentru cca. 40 de minute pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pui rotisat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate

Postat de Ina

Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate

Spalam aripile si le portionam (ale mele au fost destul de mari ) . Le  clocotim 2 minute pentru a indeparta sangele .  Tocam ceapa, morcovul si ardeiul si le calim in 2-3 linguri cu...

Citeste continuarea

Gustarea beduinului

Postat de Dya

Gustarea beduinului

Batem bine pieptul de pui, spalat si portionat in prealabil. Il condimentam dupa gust cu sare, ardei iute, rozmarin, piper si busuioc (eu am condiment foarte bine carnea si mai putin restul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2017, 12:50
Foarte gustoasă!
la 25.11.2017, 13:25
Mmmmm, delicioasa!
la 25.11.2017, 14:00
Yami! Ce bună este!
la 25.11.2017, 15:05
la 25.11.2017, 16:57

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking