Tarta cu rubarba

Postat de Julie in Prajituri
6 Iul 2011 | 6189 vizualizari

Rubarba (rabarbar, revent), este planta de la care se folosesc tulpinile de culoare rosiatica. Tulpina de rubarba este bogata in minerale (calciu, fier, fosfor, potasiu, magneziu, zinc), vitamina C, fibre si carbohidrati. Este folosita in medicina alternativa sub diverse forme, dar si in gastronomie. Datorita gustului sau acrisor este potrivita pentru acrirea ciorbelor, pentru compoturi, gemuri si diverse prajituri.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 06.07.2011, 11:57
bunaaaa....tare bine arata
la 06.07.2011, 12:02
la 06.07.2011, 12:59
bine arata
la 06.07.2011, 13:47
la 06.07.2011, 14:17
la 06.07.2011, 14:56
imi place rabarbarul in prajituri
la 06.07.2011, 15:45
deliciu total
la 06.07.2011, 16:16
delicioasaaaa
la 06.07.2011, 19:47
e frumoasa tare..... rubarba n-am avut ocazia sa gust pana acum.....
la 06.07.2011, 21:10
ce bunatate
la 06.07.2011, 21:14
la 07.07.2011, 17:20
la 25.06.2021, 10:22

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking