Tarta cu sparanghel si migdale (reteta nr 200)

Postat de nadea68 in Mancaruri de legume
1 Apr 2017 | 2028 vizualizari
Tarta cu sparanghel si migdale (reteta nr 200)

Fiind primavara, e timpul sparanghelului, noua ne place foarte mult 😊

Ingrediente

  • Aluat foietaj

Umplutura

  • 50 g ricotta
  • 150 ml smantana
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 100 g parmigiano
  • sare
  • piper
  • 500 g sparanghel
  • 30 g migdale
  • parmigiano

Mod de preparare

Incepem cu sparanghelul. Eliminam partea dura de la sparanghel si curatam partea ramasa. Il spalam si-l coacem la abur, 8-10 minute.

Luam o tava, acoperim cu hartie de copt si intindem aluatul.

Intr-un bol amestecam ricotta, smantana, oul, galbenusul, sare, piper, parmezan.

Turnam umplutura deasupra aluatului. Asezam sparanghelul si bagam la cuptor, la 200 ° C, cam 20 minute. Dupa acest timp, presaram migdale feliate si mai tinem la cuptor 10 -12 minute.

Scoatem din cuptor si presaram parmezan feliat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sparanghel si migdale (reteta nr 200)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola È™i-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cartofi cu sunculita, gratinati

Postat de mirela0911

Cartofi cu sunculita, gratinati

Mai intai se fierb cartofii in coaja, eventual inainte cu o zi. Se curata apoi si se taie in cubulete potrivite. Se incinge uleiul in tigaie si se pun cubuletele de sunca. Se amesteca sa nu se...

Citeste continuarea

Vinete coapte in vas Zepter

Postat de Irina

Vinete coapte in vas Zepter

Am spalat vinetele si le-am taiat in doua pe lungime. Am pus jumatatile in vasul Zepter rece, am pus capacul si am pornit focul. Cand acul indicator a ajuns in zona verde, am oprit focul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.04.2017, 20:49
Felicitari pentru cele 200 de retete. Buna tartuta ta!
la 01.04.2017, 21:08
Felicitari si la cat mai multe retete !
la 01.04.2017, 21:33
La cat mai multe retete delicioase, Nadea! Bravo!
la 01.04.2017, 22:09
Felicitari si la cat mai multe retete! Faina tarta!
la 01.04.2017, 22:22
La cat mai multe retete!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking