Ingrediente
- 1 aluat foietaj
- 2 conserve ton întreg
- 300 g spanac de la congelator
- 20 g unt
- 2 ouă
- 50 ml smântână
- 150 g caşcaval
- sare
- piper
Mod de preparare
Lasi aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.
Intre timp, pregăteşti umplutura: căleşti spanacul 3 minute în unt. Pui sare şi piper după gust, adaugi tonul din conservă scurs şi fărâmiţat, ouăle bătute cu smântâna şi amesteci.
Intinzi foaia de aluat si o asezi in tava, apoi adaugi compozitia. Introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute. Scoti tava, pui cascavalul ras peste compozitie si introduci tava in cuptor pentru 10 minute.
Dupa ce s-a topit cascavalul si aluatul s-a rumenit frumos, scoti tarta si o lasi sa se raceasca putin apoi o tai felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|