Tarta cu ton si spanac

Postat de oanapl in Ton
3 Mai 2017 | 5145 vizualizari
Tarta cu ton si spanac

Daca doriti sa incercati o tarta rapida, va invit sa incercati aceasta reteta cu ton si spanac.

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj
  • 2 conserve ton întreg
  • 300 g spanac de la congelator
  • 20 g unt
  • 2 ouă
  • 50 ml smântână
  • 150 g caşcaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Lasi aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.

Intre timp, pregăteşti umplutura: căleşti spanacul 3 minute în unt. Pui sare şi piper după gust, adaugi tonul din conservă scurs şi fărâmiţat, ouăle bătute cu smântâna şi amesteci.

Intinzi foaia de aluat si o asezi in tava, apoi adaugi compozitia. Introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute. Scoti tava, pui cascavalul ras peste compozitie si introduci tava in cuptor pentru 10 minute.

 Dupa ce s-a topit cascavalul si aluatul s-a rumenit frumos, scoti tarta si o lasi sa se raceasca putin apoi o tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu sparanghel si ton

Postat de oanapl

Tarta cu sparanghel si ton

Pentru aluat, se amestecă toate făina cu untul și sarea până se obține un aluat sfărâmicios, apoi se adaugă apa rece și oul si se frământă un aluat care se lasă la...

Citeste continuarea

Tarta cu branza, porumb, ton si spanac

Postat de katty

Tarta cu branza, porumb, ton si spanac

Separam ouale si batem albusurile cu un praf de sare. Intr-un castron amestecam crema de branza cu tonul scurs din conserva, spanacul taiat bucati, porumbul, smantana, sare, piper si oregano....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.05.2017, 20:29
la 03.05.2017, 20:46
Oana, astăzi am gătit amândouă spanac! Gând la gând cu bucurie să fie!
la 03.05.2017, 20:48
Măcar spanacul tău să-i placă și Camelyei...!
la 03.05.2017, 21:03
Imi place!
la 03.05.2017, 21:12
Bună,bumă tartă!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking