Tarta de ou si parmezan
Postat de marcelas in Aperitive / Garnituri 27 Ian 2010 | 5015 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 28.01.2010, 10:02
foarte interesanta tarta... bine ai venit in lumea bucatarasilor...
la 28.01.2010, 11:29
Am facut si eu ceva de genul asta, oua rossini se numesc, dar fara pesmet si cu telemea in loc de parmezan. Foarte bun !
la 28.01.2010, 11:43
Un aperitiv foarte gustos. Felicitari ! Bine ai vanit in randul bucatarasilor ! Galbenusurile nu le-ai pus ?
la 28.01.2010, 11:43
bunuta !
ala oancea tu esti fata??? eu am fost convinsa ca esti ....barbat! haha, si ce dragutza esti inca ai parul rosu .
la 28.01.2010, 11:57
Ce tare ! Nu ... nu sunt barbat Si parul nu-i chiar rosu, e un saten mai deschis Nu se vede asa de bine in poza.
la 28.01.2010, 12:00
Bunica, acolo sunt si galbenusurile, sunt ascunse sub parmezan. Eu am vazut trei
la 28.01.2010, 12:32
Bine ai venit Marcela!
la 28.01.2010, 13:41
super tarta asta
la 28.01.2010, 22:33
Marcela ,ai grija ca echipa in care ai intrat se cam autoinvita la masa ! fii atenta ca suntem multi,gateste mai mult!
la 31.01.2010, 08:34
Multumesc de aprecieri si primire! mai greu cu cititul mesajelor; busy cu alte proiecte pe langa bucatarie. O perioada mai agitata. Deci mii de scuze, daca nu ajung sa raspund la timp. Va pup pe toate!
la 31.01.2010, 08:36
Miha si Ala, bine va reintalnesc! Ma bucur sa "bucataresc" alaturi de voi.
la 08.05.2011, 12:56
COMENTEAZA