Tarta de spanac cu migdale

Postat de Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri
5 Apr 2011 | 4162 vizualizari

Am intalnit o usoara teama in ce priveste aluaturile de tarte, dar de indata ce-ti va reusi primul si vei realiza ca nu era nimic complicat, doar o regula-doua de respectat, vei vedea cat de drag o sa-ti fie sa prepari tarte de toate felurile. Mi-a devenit un fel de mancare tare apropiat prin faptul ca iti ofera atatea si atatea variante, combinatii pana unde te duce imaginatia, mereu poti schimba compozitia si obtine cu totul altceva, fara sa epuizezi toate combinatiile posibile. Migdalele sunt ingredientul cheie din tarta pe care am preparat-o zilele acestea. E adevarat ca o punguta costa aproape greutatea sa in aur (exagerez nitel dar nu mult) insa vei avea nevoie de numai 4-5 linguri. Ca si in cazul condimentelor si semintelor, aroma este mai puternica daca migdalele sunt macinate chiar inainte de a le folosi.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 05.04.2011, 11:02
cred ca este bun
la 05.04.2011, 11:05
buna
la 05.04.2011, 11:20
arata minunat
la 05.04.2011, 11:20
ce bine arata
la 05.04.2011, 11:30
La reteta asta chiar ca nu ma gandeam. Arata vis
la 05.04.2011, 11:38
la 05.04.2011, 12:13
la 05.04.2011, 12:44
la 05.04.2011, 13:04
Super! Noi suntemi fani tarte cu spanac. Cu migdale n-am mancat pana acum, dar pot sa incerc.
la 05.04.2011, 15:57
super
la 05.04.2011, 15:59
la 05.04.2011, 16:40
interesant
la 05.04.2011, 20:19
la 05.04.2011, 22:02

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking