Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

Postat de Bucataras in Dulciuri
28 Iun 2024 | 197 vizualizari

Andra Mihail ne face poftă astăzi cu o Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețetă delicioasă și simplă.  Blatul fraged, crema fină de fistic și prospețimea căpșunilor o transformă într-un adevărat deliciu.  Pentru această Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețetă delicioasă și simplă, ai nevoie de ingredientele următoare: aluat fraged, pastă fistic, nuci, căpșuni și fulgi de ciocolată.

Ingrediente

  • Ingrediente Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă:
  • aluat fraged
  • 200 gr pastă fistic
  • 400 gr căpșuni
  • 40 gr fulgi de ciocolată
  • 50 gr miez nucă
  • mentă proaspătă

Mod de preparare

Cum se prepara Tarta fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă:

Așază aluatul fraged într-o formă de tartă, presând ușor la baza. Decupează de pe marginea tăvii surplusul de aluat.

Pune câteva linguri de crema de fistic și întinde în strat uniform. Presară câteva nuci și fulgi de ciocolată.

Coace tarta în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, pentru aproximativ 20 minute sau până când se rumenește frumos.

Între timp, feliază căpșunile curățate de codițe.

După coacere, lasă tarta la temperat 10-15 minute, apoi așază căpșunile feliate și garnisește cu frunze de mentă proaspătă.

Tarta cu fistic și căpșuni este gata și poate fi savurată cu mare poftă. Rapid, ușor, din câteva ingrediente, obții un desert delicios.

Incearca si reteta de Tarta cu fistic, capsuni si ciocolata sau varianta de Tarta cu rubarba si cirese.

Iti recomandam si reteta de Tarta cu vanilie si capsuni.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Crumble cu caramel si prune

Postat de Irina

Crumble cu caramel si prune

Am pregatit intai aluatul: faina impreuna cu praful de sare si zaharul le-am mixat cateva secunde, dupa care am adaugat untul taiat cubulete. Am obtinut un aluat nisipos, pe care l-am presat si...

Citeste continuarea

Desert cozonacul bunicii

Postat de mirela0911

Desert cozonacul bunicii

Aluatul: Se cerne faina de doua ori. Se pune intr-un bol mare si se face o groapa in mijloc. Pe margine se pune sarea. Se pregateste maiaua. Se incalzesc usor cei 150 ml lapte, se adauga zaharul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.06.2024, 03:51

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking