Ingrediente
- Ingrediente Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă:
- aluat fraged
- 200 gr pastă fistic
- 400 gr căpșuni
- 40 gr fulgi de ciocolată
- 50 gr miez nucă
- mentă proaspătă
Mod de preparare
Cum se prepara Tarta fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă:
Așază aluatul fraged într-o formă de tartă, presând ușor la baza. Decupează de pe marginea tăvii surplusul de aluat.
Pune câteva linguri de crema de fistic și întinde în strat uniform. Presară câteva nuci și fulgi de ciocolată.
Coace tarta în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, pentru aproximativ 20 minute sau până când se rumenește frumos.
Între timp, feliază căpșunile curățate de codițe.
După coacere, lasă tarta la temperat 10-15 minute, apoi așază căpșunile feliate și garnisește cu frunze de mentă proaspătă.
Tarta cu fistic și căpșuni este gata și poate fi savurată cu mare poftă. Rapid, ușor, din câteva ingrediente, obții un desert delicios.
Incearca si reteta de Tarta cu fistic, capsuni si ciocolata sau varianta de Tarta cu rubarba si cirese.
Iti recomandam si reteta de Tarta cu vanilie si capsuni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
|