Ingrediente
- 1 pachet foi foietaj
- 2-3 dovlecei lungi
- 100 g kaiser taiat cuburi
- 200 g mozzarella
- 3 oua
- 100 ml lapte
- 100 g urda
- 20 g parmezan sau un cascaval un pic sarat si dur ptr a se razui cu usurinta
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Spalati dovleceii si taie-i rondele subtirele. Frigeti-le intr-o tigaie cu putin ulei, sare si piper.
Dupa circa 10 minute, adaugati kaiserul taiat cuburi si o cescuta de apa si lasati la fiert circa 5 minute.
Intr-un vas amestecati ouale cu urda, un pic de sare si piper. Pune si laptele, mesteca si omogenizeaza crema.
Imbraca o tava ptr tarte cu hartie de copt si pune foaia de aluat, inteap-o cu furculita si pune dovleceii si kaiserul. Adauga mozzarella taiata cuburi si la urma crema de oua si urda.
Dati o forma bordurilor si ungeti cu un pic de lapte.
Coaceti la 180^ ptr circa 30 minute. Lasati la racit un pic si apoi serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu dovlecei si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|