Tarte de piure,ou si cascaval la cuptor
Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri 7 Feb 2016 | 4108 vizualizari
Se pot servi atat calde cat si reci.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 07.02.2016, 15:47
Cred ca-s tare bune, Clau!
la 07.02.2016, 16:31
Buna tartutele!
la 07.02.2016, 17:01
super
la 07.02.2016, 17:21
bune, bune!
la 07.02.2016, 18:27
Super faine sunt!
la 07.02.2016, 18:29
Arata delicios!
la 07.02.2016, 22:39
Ce buna !!!!
la 08.02.2016, 18:36
super bun d
la 07.02.2018, 20:00
Le-am facut saptamana trecuta ptr un bufet festiv la biserica (cca 100 bucati!), si au disparut printre primele de pe masa! Pentru ca au fost servite drept "finger food", le-am facut in forme de minitarte in care am pus forme speciale de hartie unse cu grasime si tapetate cu malai grisat; in compozitia de cartof am adaugat si ceva pesmet, ca sa fie mai ferma; am folosit oua de prepelita si in loc de cascaval ras, cate o felie subtire de branza Raclette. Sunt neasteptat de bune, usor de facut cu produse la indemana oricui si f. spornice! Multumim ptr reteta!
la 07.02.2018, 20:29
ma bucur ca v-am fost de folos cu aceasta reteta Multumesc pentru apreciere!
COMENTEAZA