Tarte umplute cu humus cu avocado, seminte de dovleac si chia

Postat de ladydi in Aperitive / Garnituri
7 Ian 2017 | 2943 vizualizari
Tarte umplute cu humus cu avocado, seminte de dovleac si chia

Bunatati pentru colindatori. Sunt sigura ca va era dor de niste seminte de chia :P Chiar sunt bune aceste tarte. Va astept la colindat :D.  

Ingrediente

  • 250 g naut
  • 1 avocado
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 3-4 lingurite tahini de casa ( pasta de susan)
  • sare
  • usturoi dupa gust
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 3 linguri de seminte de dovleac
  • 1 lingura seminte de chia
  • coji de tarte
  • ardei iute pentru decor.

Mod de preparare

Daca aveti naut din conserva cum am avut eu, il puneti la scurs, pana pregatiti celelalte ingrediente. Daca aveti crud, il fierbeti din timp si il lasati sa se raceasca si sa se scurga. Curatam usturoiul si avocado si ii scoatem samburele. Punem intr-un bol, nautul, avocado, usturoiul taiat felii, zeama de lamaie si tahini. Mixam bine, adaugam putina apa calda, daca este necesar, Potrivim de sare. Adaugam semintele de dovleac si chia si amestecam iar. Umplem cojile de tarte cu compozitia rezultata si decoram cu fasiute de ardei iute. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte umplute cu humus cu avocado, seminte de dovleac si chia" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Saratele cu mix de branzeturi

Postat de rocsi_1612

Saratele cu mix de branzeturi

Intr-un bol mixam untul, de la temperatura camerei, impreuna cu iaurtul. Adaugam mixul de branzeturi si cascavalul. Incorporam sarea, praful de copt, iar la final faina cernuta, pe care o punem pe...

Citeste continuarea

Omleta cu carnati de bere si branza de burduf

Postat de MotanLaOale

Omleta cu carnati de bere si branza de burduf

Carnatii de bere se cresteaza si se pun la prajit intr-o lingura de ulei. Ouale se bat cu laptele. Se adauga in ouale batute si branza de burduf si piper (sare nu a fost nevoie). Cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.01.2017, 23:20
mmm....ce bunatate! Ce bine arata!
la 07.01.2017, 23:24
la 07.01.2017, 23:38
la 07.01.2017, 23:43
Bune!
la 08.01.2017, 09:01
Adauga comentariu...

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking